Božično-novoletna prireditev z bazarjem na POŠ Remšnik

»Kaj prinaša mlado leto,

  ki v naročju zime rase,

  s tisoče želja začeto,

  kakšno bo, kadar odrase?«

S temi verzi sta petošolca Aneja in Rok v sredo, 21. 12. 2022, otvorila božično-novoletno prireditev v krajevni dvorani na Remšniku. Tudi tokrat so domačini z množičnim obiskom dokazali, da si vedno z velikim veseljem in navdušenjem ogledajo našo tradicionalno prireditev, na kateri tudi letos ni manjkalo plesa in glasbe.

Pravo božično vzdušje v dvorani so pričarali številni nastopajoči – Nik Stražišnik s harmoniko, Vrtec Remšnik z odpeto pesmico, OPZ in MPZ POŠ Remšnik je prepeval pod mentorstvom učiteljice Alje Krušič, folklorna skupina Vrtca in Šole Remšnik s plesom pod mentorstvom učiteljic in vzgojiteljice Melite, Jasmine in Alenke, komorna zasedba trobil pod mentorstvom učitelja Tadeja Vilarja, mlajše gimnastičarke pod mentorstvom Jane Stermšnik, učenke 2. in 3. triade s plesno točko pod mentorstvom učiteljice Patricije Goričan ter dve skupini harmonikašev pod mentorstvom Rudija Breznika.

Za konec je vsem navzočim poklonil prijazen pozdrav in srčno novoletno voščilo še predsednik KS Remšnik, gospod Sašo Grögl.

Po prireditvi so bili obiskovalci povabljeni še na božični bazar v središče Remšnika, kjer jih je na stojnicah pričakala pisana paleta izdelkov ter piškoti, KŠTD in KS Remšnik pa sta vse navzoče pogostila s čajem in kuhančkom.

Vsakemu posebej se zahvaljujemo za pomoč pri organizaciji in izvedbi tako prireditve kot bazarja.

Želimo vam srečno, uspešno in predvsem zdravo novo leto 2023!

 

Kolektiv Vrtca in POŠ Remšnik

Zapisala: Jasmina Rožman