Dodaten termin predstavitve II. gimnazije Maribor

Drage devetošolke in devetošolci,

počasi se približuje odločitev o nadaljevanju šolanja na srednji šoli. Nekateri med vami se boste odločili za gimnazijo; odločitev je za vas zelo pomembna in bo močno zaznamovala vaše odraščanje in vašo kasnejšo življenjsko pot.

 

Na II. gimnaziji Maribor vam želimo pri izbiri pomagati na malo drugačen način, in sicer smo vam pripravili program obiska na naše šole na daljavo, poimenovan »Preživimo dan na Drugi«. Predstavili vam bomo naše delo, na daljavo boste prisostvovali pouku, naši dijaki vam bodo odgovarjali na vaša vprašanja. II. gimnazijo Maribor boste tako spoznali zelo neposredno, kar vam bo v veliko pomoč pri izbiri srednje šole.

 

Vabimo vas, da se za obisk II. gimnazije prijavite preko Google obrazca: forms.gle/KWzucs68tDif17BbA in se z nami povežete preko Google meeta dne 27.1.2021 ob 10.00 uri in preživite prijetno druženje na Drugi. Program bo končan predvidoma okrog 12.00.

 

Prijavite se lahko do 26.1.2021 do 12.00.

 

Navodila o prijavi in poteku spletnega dogodka boste prejeli na elektronski naslov , ki ste ga navedli ob prijavi na dogodek- Preživimo dan na Drugi.

 

Veselimo se srečanja z vami in vas lepo pozdravljamo.

 

mag. Ivan Lorenčič, ravnatelj