• 02 88 79 572
  • info@osradlje.si

Robotska igra

Robotska igra

Našemu robotu je ime WINNY. Do sedaj smo v eni igri (2 min 30 s) zbrali največ 200 točk v petih misijah, ki smo jih poimenovali Fojter, Pobiranje, Shark, Dozir in Svinjski Schvich. Za finale smo robota razstavili in prilagodili. Spreminjamo in izboljšujemo tudi našo strategijo.

IMG_20170302_152846

Pred kakšnim tednom smo izvedli zahtevno operacijo in razstavili celega robota. Menjali smo motorčke in ga podaljšali za 3 kocke. S tem ko je daljši, se je bistveno spremenilo njegovo težišče in se ne prevrača več naprej. Robota in roke smo barvno uskladili. Ker nam primanjkuje kock, smo morali previdno izbrati barvno kombinacijo, da je vse koliko toliko usklajeno. Nekaj starih rok smo le malce prilagodili, dve pa smo sestavili na novo.

IMG_20170302_154732

 

 

 

Imamo tudi prav posebno misijo z imenom “Kakcevanje”, v kateri z zelo veliko verjetnostjo v kratkem času spravimo vseh pet kakcev na poligon. To nam prinese kar 25 točk. Podobne rešitve na spletu še nismo zasledili, tako se kaj lahko zgodi, da bomo edina ekipa v finalu s takšno rešitvijo. Držite pesti, da dobimo posebno nagrado za naj potezo! :)

Skip to content