• 02 88 79 572
  • info@osradlje.si

Mesec april v znamenju številnih aktivnosti

V mesecu aprilu so bili učenci na Podružnični šoli Remšnik deležni raznih aktivnosti, ki so se zvrstile v šoli ali zunaj nje. Tako so se 9. aprila kljub slabemu vremenu nekateri učenci udeležili čistilne akcije, ki je potekala v okolici Remšnika, sedmošolci so v okviru projekta Rastem s knjigo obiskali Knjižnico v Radljah ob Dravi, kjer jim je prijazna knjižničarka vse lepo razkazala in razložila. Obisk knjižnice jim bo zagotovo ostal v lepem spominu ne le po prijaznem sprejemu, ampak tudi po knjižni nagradi, saj so vsi učenci prejeli knjigo Vinka Möderndorferja z naslovom Jaz sem Andrej.

V četrtek, 14. 4. 2022, nas je s svojo harmoniko prišel pozdravit g. Rudi Breznik. S svojim igranjem je vse učence zelo navdušil, še zlasti pa devetošolce, ki so za konec ob spremljavi harmonike zapeli njim tako ljubo Slakovo pesem V dolini tihi.

Naslovna fotografija pa je utrinek s kulturnega dne, ko so se učenci 8. in 9. razreda odpravili v Ljubljano, kjer so si ogledali Prirodoslovni in Narodni  muzej ter v Cankarjevem domu prisluhnili simfonični matineji častnih članov Slovenske filharmonije.

 

Zapisala Valerija Tertinek

 

 

 

 

Skip to content