• 02 88 79 572
  • info@osradlje.si

Pred začetkom šolskega leta

Dragi učenci!

Počitniški dnevi se počasi iztekajo in šola že čaka, da jo ponovno napolni otroška razigranost in želja po znanju. Začetek leta bo, tako kot lani, precej drugačen, kot bi si želeli.

Vseeno smo prepričani, da nam številni ukrepi ne bodo pokvarili vzdušja ob ponovnem srečanju v šoli. Verjamemo, da bomo z vso zavzetostjo zagrizli v izzive, ki so pred nami.

Tako kot vsako leto si bomo tudi letos postavili visoke cilje in se trudili, da jih tudi realiziramo, seveda pa ne bomo pozabili na medsebojno razumevanje in prijetno počutje.

Dragi učenci, vsi delavci šole smo že pripravljeni na nove izzive v šolskem letu 2021/22 in vas lepo vabimo v šolo. Prav posebno vabilo in dobrodošlica je namenjena našim prvošolcem, ki bodo to jesen prvič sedli v šolske klopi in začeli nabirati nova znanja in izkušnje. Dragi prvošolci, pred vami je novo, zelo poučno obdobje. Naj bo polno prijetnih dogodivščin in uporabnih znanj.

Dragi učenci, izkoristite zadnje dneve počitnic, do ponedeljka pa vam bomo posredovali še kakšna navodila za 1. šolski dan.

Želimo vam uspešno in prijetno šolsko leto!

 

Lep pozdrav iz šole!

Kolektiv OŠ Radlje ob Dravi

Skip to content