• 02 88 79 572
  • info@osradlje.si

Prireditev ob materinskem dnevu na Remšniku

Čudežne besede – mama – razložiti se ne da,
zna jo zašepetati le glas otroškega srca!

 

Petek, 24. 3. 2023, je bil prav poseben dan, saj so takrat otroci iz vrtca in šole Remšnik s proslavo počastili prav vsako mamico. Tisto, ki jim zjutraj pomaga obleči oblačila, tisto, ki pobriše solzo, ko boli, kot tudi tisto, ki v nemoči dolgo v noč tuhta, kako rešiti njihove težave.

Prireditev smo otvorili s plesom otroške folklorne skupine Hribovčki, sledili pa so jim najmlajši otroci iz vrtca ter učenci prve in druge triade s svojimi mislimi o mamicah, dramatizacijami in plesom. Program so popestrili tudi otroški in mladinski pevski zbor OŠ Remšnik, nadobudni harmonikarji, ki igrajo pod vodstvom g. Rudija Breznika, in mlade plesalke, v vlogi povezovalcev programa pa sta se z odliko odrezala Larisa in Jan.

Naše druženje pa so kot presenečenje zaokrožili fantje ansambla Poskok, ki so nam ogreli srca in prav vsem popestrili prireditev, za kar smo jim neizmerno hvaležni.

Prav tako se zahvaljujemo občini Radlje ob Dravi, ki je tudi tokrat obdarila prav vsako obiskovalko prireditve z rožico, mamicam naših otrok pa je s skvačkanimi sivkami materinski dan polepšala krajanka ga. Nada Poročnik.

Zaključuje se mesec marec in z njim prazniki, posvečeni ženskam in mamam. A naj se s tem naša naklonjenost drug do drugega še ne konča, naj se nadaljuje prav vsak dan v letu.

Zapisala: Melita Stražišnik

 

Skip to content