Rad ‘mam vodo

V šolskem letu 2021/2022 je Turistična zveza Slovenije razpisala temo za tekmovanje TPLG z naslovom »VODA IN ZDRAVILNI TURIZEM«. Članice turističnega krožka, Nuša Auberšek Evita Martini, Lara Peruš, Julija Koležnik, Neja Potnik in Naja Sinrajh, vse učenke 9. b razreda, smo se odločile izdelati turistični produkt, ki bo obogatil kopalno turistično sezono v Radljah.

Osredotočile smo se na Vodni park Radlje, na turiste in družine, ki prespijo v glamping hiškah. K že obstoječi ponudbi aktivnosti smo dodale še novo možnost – pohod do Srebrnega studenca. Gostje bodo v glamping hiškah prejeli darilo (Srebrno micelarno vodo, razglednice, pobarvanke, letak z načrtom poti do Srebrnega studenca in zabavnimi nalogami) z željo, da raziščejo Srebrni studenec, se odžejajo, se ob hoji sprostijo, z zabavnimi nalogami pa povežejo z naravo. Našo idejo je podprl g. župan mag. Alan Bukovnik, za kar se mu zahvaljujemo.

 

Več o naših turističnih produktih si lahko preberete v turistični nalogi. Nas pa čaka še predstavitev na tržnici. Do takrat pa držite pesti.

Mentorici: Natalija Grilč in Maja Valente

TPLG VODA pdf.