• 02 88 79 572
  • info@osradlje.si

REMŠNIŠKA ŠOLA NA IZLETU V CELJE

V petek, 27. 5. 2022, je bil dan, ki smo ga vsi na remšniški šoli težko pričakovali. Po pouku smo namreč odšli na zaslužen izlet. Vse leto so učenci skupaj s starši, zaposlenimi in tudi drugimi krajani pridno zbirali odpadni papir, za zbran denar pa smo plačali pot v Celje. Tam smo najprej obiskali Tehnopark, kjer smo dve uri navdušeno raziskovali znanost na najbolj zabavne možne načine. Najbolj všeč so nam bila virtualna očala, planetarij, raziskovanje človeškega telesa in še mnogo mnogo zanimivosti.

Po raziskovalnemu popoldnevu smo se na poti proti domu morali obvezno 😊 ustaviti še v McDonald’su, kjer smo se do sitega najedli. Utrujeni, prijetno siti ter odlične volje smo v večernih urah nadaljevali pot proti Remšniku. A dan ne bi bil idealen, če ga ne bi okronal še sladoled! Med krajšim postankom smo ga polizali kar v Radljah in dan se je popolno končal.

Tako smo dodali še en košček toplih spominov skupnih druženj v mozaik naših življenj. Menim, da si ta dan zasluži tam prav posebno mesto.

 

Zapisala: Melita Stražišnik

 

Skip to content