• 02 88 79 572
  • info@osradlje.si

Spomladanski koncert 2024

 SPOMLADANSKI KONCERT 2024

V četrtek, 21. 3. 2024, se je v avli OŠ Radlje ob Dravi odvil Spomladanski koncert 2024, ki so ga pripravili učenci OŠ Radlje ob Dravi z mentorji. V sam začetek koncerta nas je popeljal  Matjaž Novak z dvema skladbama na  harmoniki, še dve pa sta mu ostali za konec programa. Moderatorja  Živa Markač in Žak Ledinek sta  najprej napovedala nastopajoče, nato pa sta vseskozi v program uspešno popeljala vsakega posebej. Vmes sta izpeljala tudi prijeten kviz o kulturni dediščini Slovenije, ki ga je Živa s pomočjo Ceneta Hafnerja in Zarje Kus Pukšič iz zbora spretno opravila. Kot prva solista sta se predstavila Jana Ternik in Svit Pažek. Naslednji so se predstavili: Mineja Koležnik, Zarja Vezonik in Rok Golob. Vse klavirske spremljave je odigrala ga. Simona Svanjak. Otroški pevski zbor se je predstavil kar s 5  pesmimi različnih narečnih skupin. Za plesno točko so tokrat poskrbeli učenci 3. in 4. razredov. Za zaključek so se nam predstavili še solisti: Špela Osrajnik, Alisa Rebol in Jana Volmajer. Ne smemo pa pozabiti na naš šolski ansambel, kjer so učenci Miha Robnik, Eva Julija Kus, Lili Holer, Lina Ledinek, Špela Škorjanc, Aljaž Topler, Nejc Pelc, Erik Golob, Matjaž Novak, Svit Pažek, Manca Lorenci, Aneja Lang in Tim Novak zvok  popestrili z različnimi glasbili.

Pred in po koncertu so si obiskovalci lahko vzeli čas še za velikonočni bazar, na katerem ni manjkalo otroških velikonočnih izdelkov.

Učence, ki so sodelovali na prireditvi, smo pripravili mentorji: Simona Svanjak, Natalija Grilč, Ajda Neureiter,  Anita Pinter in Melita Golob. Na sami prireditvi je sodelovalo  veliko zaposlenih na OŠ Radlje, ki so poskrbeli za dekoracijo in da je vse teklo tekoče. Veseli smo, da se lahko predstavimo in  popestrimo kakšno urico tudi širši javnosti.

Hvala vsem sodelujočim in obiskovalcem. Hvala za vsak prispevek!

Melita Golob za OŠ Radlje ob Dravi

 

Skip to content