• 02 88 79 572
  • info@osradlje.si

Športni dan v soboto

9. 2. 2024 smo si privoščili podaljšan dopust in vikend, zato smo ga morali nadomestiti 6. 4. 2024. Že zjutraj se je kazalo, da bo zelo jasen in sončen dan, naklonjen našim načrtom. Učenci in učenke od 6. do 9. razreda so se odpravili na orientacijski pohod po Remšniku. Mlajše učence in učenke pa so čakale različne športne igre in krajša čistilna akcija.

Najprej smo pometli igrišče, grabljali veje in pobirali smeti na in v okolici igrišča. Zatem smo izžrebali štiri skupine, ki so v štirih igrah tekmovale med seboj. Ena izmed iger je bilo tudi kegljanje ob igrišču, kjer nam je na pomoč priskočilo Društvo upokojencev Remšnik. Odzovejo se vedno, ko jih prosimo, zato se jim zahvaljujemo, še posebej pa gre zahvala tokrat zakoncema Nadi in Ignacu Poročnik za pomoč pri izvedbi in točkovanju.

Proti koncu športnega dne so se na kegljanju in pri ostalih igrah pridružili starejši učenci. Razglasili smo najboljšo skupino in se posladkali ob zaključku. Smeha in dobre volje ta dan ni manjkalo, še posebej pa smo bili veseli, da je vreme zdržalo in pričaralo res poletne temperature.

Kolektiv POŠ Remšnik

Skip to content