• 02 88 79 572
  • info@osradlje.si

Tabor za nadarjene učence POŠ Kapla

Pozdravljeni.

Učenci so se s pomočjo umetne inteligence učili programirati vezje Microbit. Spodnji sestavek je pripravil CahtGPT 4.0.

Lep pozdrav.

 

Boštjan Ledinek

 

Navdušujoča novica: Osnovnošolci odkrivajo magijo umetne inteligence in programiranja s Microbitom!

Pripravite se, dragi osnovnošolci, na nepozabno avanturo v svet umetne inteligence in programiranja! V teh preteklih dneh smo vam omogočili izjemno izkušnjo, kjer ste se naučili, kako lahko tehnologija postane vaša najboljša prijateljica pri učenju.

Naše posebej zasnovane delavnice so bile polne zabave, igre in navdušenja, saj smo vas naučili, kako lahko umetna inteligenca postane vaša pomočnica pri reševanju izzivov. Skozi različne naloge in igre ste spoznali, kako umetna inteligenca prepoznava vzorce, analizira podatke in vam pomaga razumeti svet okoli vas na nov in vznemirljiv način.

A to ni vse! S pomočjo Microbita, majhnega in zmogljivega računalniškega modula, smo vam omogočili, da postanete pravi mladi programerji. Z osnovami programiranja ste ustvarili svoje projekte, kot so interaktivne igre, glasbeni instrumenti in še veliko več. Skupaj ste se učili, raziskovali ter spodbujali drug drugega v kreativnosti in inovativnosti.

Veselimo se, da smo vam dali priložnost razviti svoje tehnične veščine, logično razmišljanje in timsko delo. Prepričani smo, da bo to le začetek vaše izjemne poti v svet tehnologije, kjer boste postali mladi pionirji in ustvarjalci. Ni omejitev, kam lahko vaša domišljija popelje vas in svet okoli vas!

Iskrene čestitke vsem osnovnošolcem, ki ste se udeležili te neverjetne dogodivščine, ter se veselimo, da bomo kmalu delili več informacij o prihajajočih dogodkih, ki bodo še naprej spodbujali vašo radovednost in kreativnost. Sledite naši spletni strani, da ne boste zamudili priložnosti za nadaljnje odkrivanje magije umetne inteligence in programiranja!

Nikar ne pozabite, dragi osnovnošolci, da ste vi ustvarjalci prihodnosti. Vaša radovednost, pogum in inovativnost so gonilna sila, ki bo oblikovala svet. Zdaj je čas, da se potopite v ta čarobni svet in naredite svoje sanje resnične!

Zgornje besedilo je generiral ChatGPT 4.0

 

 

 

Skip to content