Tehniški dan v 1. razredu v mesecu decembru

V mesecu decembru se otroci veselijo prihoda  dobrih mož. Mesto, šola in naši domovi so praznično okrašeni in  kljub zgodnji temi je povsod veliko lučk in svetlobe. Na  obrazih ljudi sijejo nasmehi, praznično razpoloženje nas spremlja na vsakem koraku.

Toplo  predpraznično vzdušje je na naši šoli prisotno že ob prvih decembrskih dni. Tako smo prvi razredi imeli v petek, 3. 12. 2021, tehniški dan z namenom, da si polepšamo in okrasimo našo učilnico, garderobo.

Otroci so bili na ta dan zelo veselo razpoloženi. Bili so delovni in kreativni. Izdelovali so najrazličnejše okraske. Iz lesenih kolut so naredili snežake, iz barvnega papirja so oblikovali razne okraske, s katerimi so okrasili razred. Otroci so naredili čudovite slike iz papirja in barve, katere so kasneje razstavili v naši garderobi. Tudi izdelovanje voščilnic ni manjkalo.

Vsak razred si je naredil praznični kotiček z okraski, tako ali drugače. Nekateri z novoletno jelko in lučkami,  drugi praznični kotiček z okraski. Tako so naši razredi dobili čudovito praznično podobo. Ob samem delu pa seveda ni manjkala praznična glasba, ob kateri smo tudi zapeli in zaplesali.

Učiteljice 1. razred