• 02 88 79 572
  • info@osradlje.si

Tudi na Remšniku prireditev v čast materinskemu dnevu

»Ko daš mi ves čas zase,

ko prevzameš prav vse nase.

Ker vse to delaš zame,

ker tako verjameš vame.«

(Nena Oštir Novak)

 

S podobnimi verzi je bila obarvana prireditev ob materinskem dnevu na Remšniku v torek, 26. 3. 2024. Potekala je v krajevni dvorani, kjer je skoraj zmanjkalo prostora za vse obiskovalce, ki so nam namenili svoj čas.

Nastopali so otroci iz vrtca in učenci 1.–9. razreda POŠ Remšnik. Peli so pesmi, plesali ter igrali na najrazličnejše inštrumente. Prav poseben čar prireditvi so s hudomušnim skečem Skleroza pa še kaj dodale zaposlene in nekdanja vzgojiteljica, za katerega je scenarij in besedilo napisala vodja Podružnične osnovne šole Remšnik, učiteljica Valerija Tertinek. Ob koncu je prijetno vzdušje v dvorani še dodatno obogatilo ubrano petje družine Bušl, ki jo že skozi mnoge generacije druži in povezuje družinsko petje. Od ganjenosti se je marsikateremu obiskovalcu orosilo oko.

S svojim obiskom so nas počastili tudi ravnatelj, dr. Damjan Osrajnik, podravnateljica vrtca, Špela Rus, podžupan, Robert Potnik, ter predsednik krajevne skupnosti Remšnik, Sašo Grögl. Tudi tokrat je ob koncu prireditve Občina Radlje ob Dravi vsaki obiskovalki podarila rožico.

 

Vse nastopajoče pa so ob koncu navdajali pozitivni vtisi, da nam je tudi s tokratno prireditvijo uspelo polepšati krajanom še en praznični dan, kar nam daje samo še dodatno energijo, da se bomo trudili tudi v prihodnje.

 

Učiteljice in vzgojiteljice Vrtca in POŠ Remšnik

Skip to content