• 02 88 79 572
  • info@osradlje.si

VABILO NA PREDSTAVITEV GIMNAZIJE IN SREDNJE KEMIJSKE ŠOLE RUŠE

 V A B I L O 

Spoštovani starši in dragi učenci zaključnih razredov!  

 

GimnaziGimnazija in srednja kemijska šola Ruše je uspešna šola v vašem bližnjem okolju.  

Na šoli izobražujemo v treh izobraževalnih programih – splošna gimnazija, kemijski tehnik in farmacevtski tehnik. Vsi programi nudijo številne možnosti nadaljnjega študija, oba tehnična programa pa tudi zaposljiv poklic. Upravljamo tudi svoj dijaški dom. 

Izvajamo sodoben in inovativen pouk. Velik poudarek dajemo varnemu in urejenemu učnemu okolju, učne obveznosti prilagajamo športnikom in dijakom, ki so aktivni na raznih področjih. Dijakom ponujamo številne dejavnost ter projekte, tudi mednarodne. 

 

Ponosni smo na učne in tudi druge uspehe naših dijakov. Šola sodi med najuspešnejše v državi po številu zlatih maturantov na poklicni maturi. Prav tako velja omeniti uspeh gimnazijcev na splošni maturi, ki je bil v preteklih letih tudi 100 %.   

Uspehe gradimo s skupnim delom ter v sodelovanju in zaupanju med šolo, dijaki in starši. 

V času, ko se odločate glede nadaljnje izobraževalne poti, za vas pripravljamo informativne dneve ter druge spletne dogodke – informacije o izobraževalnih programih, šoli in dijaškem domu najdete na spletni strani šole www.gimnazijaruse.si oz. https://www.gimnazijaruse.si/aktualno/zaosnovnosolce/ . Lahko nas tudi kontaktirate in z veseljem se vam predstavimo in odgovorimo na vaša vprašanja.

 

Že pred samimi informativnimi dnevi pa za bodoče dijake in starše pripravljamo tudi predstavitve na daljavo. V sredo, 27. 1. 2021 in/ali četrtek, 28. 1. 2021, ob 17.00 uri, vas vabimo na e-DAN ODPRTIH VRAT GSKŠ Ruše. Dogodka se lahko udeležite na povezavi, ki jo bomo objavili na spletni strani: www.gimnazijaruse.si   

Vljudno vabljeni na naše dogodke. Veseli bomo Vašega obiska. 

 

Lepo Vas pozdravljamo.                                          

                                                                                         Ravnatelj, Samo Robič, univ. dipl. inž. kem. teh.

 

Skip to content